Carrières in Nederland

Bekijk de verhalen van onze collega’s om erachter te komen wat Robert Walters jou te bieden heeft, van een op maat gemaakte carrièrepad tot een internationaal avontuur.

Terug naar de carrièresite in Nederland >

7 All

I'm loving every minute

Charlotte Evers-Tros combineert haar baan met haar gezin. Dat lukt prima dankzij haar flexibele opstelling én flexibel werken.

I'm in it for the team

Mathijs Heldermans collega’s zijn stuk voor stuk ambitieus, extravert en gezellig. De teams zijn hecht en er wordt nauw samengewerkt. Ook leer je elkaar op persoonlijk vlak goed kennen. Zo worden collega’s echt vrienden.

I'm making all the right connections

Tess van Londen maakte de overstap van de fashion sales naar recruitment. Een baan waar ze nog elke dag veel energie uit haalt.

I’m making a difference, I’m Robert Walters

Als designer merkte Larissa dat ze meer energie haalde uit het contact met klanten, dan uit het ontwerpen. Haar baan als recruitment consultant is haar dan ook op het lijf geschreven.

I’m moving up

Thomas Boerefijn werkt op het kantoor in Rotterdam. Daar kan hij zijn ervaring als topsporter uitstekend inzetten bij zijn werkzaamheden als recruitment consultant. Én bij het sporten met collega’s.

I’m building futures

Stef de Winter had nooit nagedacht over een carrière als recruitment consultant. Maar toen hij erachter kwam dat recruitment een commerciële insteek heeft, vielen alle puzzelstukjes op hun plek.

Vacatures in Nederland