I'm in it for the team
I'm Robert Walters

Na mijn studie Commerciële Economie heb ik eerst tweeënhalf jaar gewerkt bij een kleine recruitmentorganisatie. Toen ik in de zomer van 2018 benaderd werd door Robert Walters was ik in eerste instantie nog niet op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na een kop koffie op het kantoor in Rotterdam was ik echter verkocht: de persoonlijke benadering en professionele werkwijze spraken mij direct aan. Het prachtige uitzicht over Rotterdam was natuurlijk ook een pluspunt!

Ik ben resultaatgericht en doe er alles aan om mijn doelen te bereiken. Ik krijg enorm veel energie als ik iets weet waar te maken wat op voorhand als onmogelijk werd gezien. Bij iedere procedure zet ik mij volledig in voor mijn klanten en kandidaten en zorg ik dat ik niets aan het toeval overlaat. De finance interim-markt is erg dynamisch, waardoor efficiënt werken, snel schakelen en heldere communicatie van groot belang zijn. Door na iedere procedure kritisch te reflecteren op wat ik anders had kunnen doen, blijf ik mijzelf continu uitdagen en verbeteren. Het leuke van recruitment is dat je nooit uitgeleerd bent en altijd nóg beter kunt worden.

Bij Robert Walters werk je in een gespecialiseerde, internationale omgeving, waar niet gekeken wordt naar leeftijd of ervaring, maar puur naar jouw eigen inzet en prestaties. Iedereen wordt beoordeeld op zijn eigen resultaat. Je kunt snel doorgroeien dankzij de trainingen. Wanneer je nieuw bent binnen de organisatie volg je direct een onboardingprogramma, waarna je doorstroomt naar een training specifiek voor jouw functieniveau. Deze trainingen maken je direct wegwijs in het vak. Binnen de trainingen is er veel ruimte voor eigen inbreng.’

Mijn collega’s bij Robert Walters zijn stuk voor stuk ambitieuze, extraverte en vooral ook gezellige mensen. Iedereen werkt hard, maar er is altijd ruimte voor gezelligheid. De teams zijn hecht en er wordt nauw samengewerkt, we bespreken bijvoorbeeld wekelijks met elkaar voor welke kandidaten en opdrachtgevers we bezig zijn en hebben regelmatig werkoverleg met het hele team. Dit maakt dat je elkaar ook op persoonlijk vlak goed leert kennen. Mijn collega’s voelen echt als vrienden.

Deel dit:

Interesse?

Bekijk onze vacatures of neem contact op met Naomi Koenhen, onze talent acquisition specialist, via tel. 06 1841 5197 of naomi.koenhen@robertwalters.com.

Meer verhalen van onze collega's

I’m building futures

Stef de Winter had nooit nagedacht over een carrière als recruitment consultant. Maar toen hij erachter kwam dat recruitment een commerciële insteek heeft, vielen alle puzzelstukjes op hun plek.

                Maak kennis met Thomas >

I'm making all the right connections

Tess van Londen maakte de overstap van de fashion sales naar recruitment. Een baan waar ze nog elke dag veel energie uit haalt.

                Maak kennis met Tess >

I'm loving every minute

Charlotte Evers-Tros combineert haar baan met haar gezin. Dat lukt prima dankzij haar flexibele opstelling én flexibel werken. Ontdek hoe Charlotte haar potentieel bij Robert Walters kan benutten.

Maak kennis met Charlotte >