Heb jij het in je om recruitment consultant te worden?

woman stopping to stretch on bridge after jogging

Wil jij de overstap maken van een financiële of juridische functie naar een uitdagende commerciële functie? Kom dan bij ons werken als recruitment consultant.

We groeien hard en zijn daarom per direct op zoek naar meerdere topconsultants om onze professionele teams in Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam verder uit te breiden.


Wat heb je nodig om succesvol te worden?

Een commerciële instelling is noodzakelijk voor dit werk. Je wil namelijk voor alle partijen een win-win situatie creëren. Om dat te doen moet je op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in de markt. Met een financiële of juridische achtergrond heb je dan ook een grote voorsprong. Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat krijg je een intensieve training en leer je van onze senior consultants, managers en directors hoe je succesvol wordt in het recruitmentvak.

Welke competenties heb je nodig als recruitment consultant?

• Flexibiliteit

• Snel kunnen schakelen

• Bedrijfskundig inzicht

• Enthousiasme en overtuigingskracht

• Commercieel inzicht

• Servicegerichtheid

• Prestatiegerichtheid

Je moet ook op niveau kunnen communiceren met jouw stakeholders. Daarnaast moet je houden van een dynamische en onvoorspelbare werkomgeving. Je verkoopt geen product, maar gaat op zoek naar de beste match tussen klant en kandidaat. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Er wordt veel van je gevraagd als consultant, maar je krijgt er ook veel voor terug. Je leert snel via onze intensieve training, professionele coaching en in de praktijk. Daarnaast word je voor successen beloond. Ook kan je regelmatig meedingen naar mooie incentives, bijvoorbeeld de Premier Club lunch, De Global Incentive Trip en diverse individuele en team incentives. Robert Walters groeit razendsnel wat voor jou betekent dat er veel mogelijkheden tot doorgroei zijn.The sky is the limit! Lees meer over wat een carrière bij ons jou te bieden heeft.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kop koffie om jouw carrièrepad te bespreken. Neem contact op met Naomi Koenhen, via naomi.koenhen@robertwalters.com.

Herken jij een van je vrienden of familie in deze omschrijving? Breng ons met elkaar in contact, dan belonen wij jou met een cadeaubon ter waarde van €200 als wij hem of haar in dienst nemen.

Werken bij
Robert Walters

»