netherlands-staff-at-sporting-event

Robert Walters richt zich vanuit vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven  op de bemiddeling van professionals financiële en juridische functies, zowel voor vaste als interimrollen.

We zijn er trots op om ons officieel Great Place to Work te kunnen noemen. Wat dit keurmerk uniek maakt is dat je het verdient door naar de mening van je werknemers te vragen. Uit het onderzoek bleek dat kameraadschap, samen hard werken en successen vieren hoog in het vaandel staan bij onze mensen. En hard werken doen we zeker bij Robert Walters. Een sterke drive om te winnen is een vereiste om succesvol te zijn in het recruitmentvak.Maar tegenover goede prestaties staan ook flinke beloningen, in de vorm van bonussen en incentive trips. Elke dag staat er een gezonde lunch op tafel voor al onze medewerkers. Eenmaal per week gaan we met z’n allen sporten. Dat kan een bootcamp zijn in het park, of lekker de stress van de dag eruit boksen in de sportschool. Onze vrijdagmiddagborrels zijn ook elke week weer een goed feestje.

10 redenen om bij Robert Walters te komen werken

Robert Walters groeit hard en we zijn daarom op zoek naar recruitment consultants voor onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen de verschillende disciplines waarvoor wij werven. We hebben de 10 belangrijkste redenen waarom jij onze nieuwe collega wil worden op een rijtje gezet.

Een dynamische omgeving

Wat zijn jouw ambities?Met voldoende drive en ondernemerschap kun je bij Robert Walters snel progressie maken in je carrière. Je bouwt een relatienetwerk op en vervult een adviserende rol aan HR Managers, CEO’s en CFO’s van prestigieuze bedrijven.

Beloning

Goed werk wordt goed beloond bij Robert Walters. Tegenover topprestaties staan hoge bonussen en incentive trips naar exotische oorden.

Groei door naar een managementfunctie

Onze doelstelling is om al onze medewerkers een lang carrièrepad te bieden. Het resultaat zie je aan de samenstelling van ons senior management team: 90% van hen is begonnen als consultant. 

De beste training

Wij bieden uitgebreide trainingsprogramma´s, waarmee onze medewerkers hun kennis en vaardigheiden voortdurend blijven ontwikkelen.

Wereldwijde mogelijkheden

Heb jij je weleens afgevraagd hoe het is om in Londen, Tokyo of New York te werken? Elk jaar maken tientallen medewerkers transfers binnen de 28 landen waarin we actief zijn.

Ons unieke business model

Bonussen worden bij ons bepaald op basis van teamprestaties en niet op individuele performance. Dit zorgt voor een cultuur waarin samenwerken centraal staat, en alle medewerkers gemotiveerd zijn om de beste match te vinden voor elke kandidaat en elke klant in ons netwerk. 

We zijn een ‘Great Place to Work’

Robert Walters Nederland is in 2017 uitgeroepen tot een ‘Great Place to Work’. Deze onderscheiding is gebaseerd op onderzoek onder werknemers over de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen de organisaties.

Wij groeien

Sinds onze start in 1985 hebben we vestigingen geopend in 30 landen. Er werken op dit moment ruim 4,100 mensen bij Robert Walters, waarvan meer dan 100 in Nederland.

Onze klanten

Bij Robert Walters werk je aan uitdagende opdrachten voor topbedrijven uit alle sectoren. Ons klantportfolio beslaat het hele spectrum van grote multinationals tot MKB en startups.

Zinvol werk doen

Elke dag help je bedrijven bij het vinden van de beste medewerkers, en help je mensen aan een geweldige nieuwe baan of opdracht. Hierdoor geeft het werk als recruitment consultant veel voldoening.

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het recruitmentvak?
Neem contact op met Rens van der Wacht, via +31 (0) 20 798 87 69 of rens.vanderwacht@robertwalters.com. Je kunt ook alvast onze interne vacatures bekijken.