Are you Robert Walters?

Werken bij Robert Walters betekent snel carrière maken, samenwerken met bekende multinationals en bovenal jezelf ontwikkelen. En dat allemaal in een fast-paced omgeving met professionele en leuke collega’s. Om te slagen in het recruitmentvak moet je beschikken over een sterke drive en een winnaarsmentaliteit. Doorgaan waar anderen stoppen. Wij helpen je daarbij: dankzij de Robert Walters Group Academy haal jij binnen no time het beste uit jezelf.

Werk je al in een van onze vakgebieden zoals finance, legal, HR of IT? Dan is een overstap naar recruitment een slimme volgende stap in je carrière. Als recuitment consultant breid je jouw netwerk verder uit en bouw je nieuwe langetermijnrelaties op met klanten. Check op deze pagina hoe het is om te werken bij Robert Walters!

Wat wij bieden

Voor al het harde werken dat je bij ons doet, krijg je ook wat terug. Robert Walters biedt een uitstekend salaris, internationale incentive trips en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via onze trainingsprogramma’s. Er zijn veel interne doorgroeimogelijkheden en met kantoren in 31 landen behoort een avontuur in het buitenland zeker tot de mogelijkheden.

I'm moving up

Thomas Boerefijn kan zijn ervaring als topsporter uitstekend inzetten bij zijn werkzaamheden als recruitment consultant.

Volg Thomas' carrière bij Robert Walters

I'm loving every minute

Charlotte Evers-Tros combineert haar baan en gezin. Dat lukt dankzij haar flexibele opstelling én flexibel werken.

Ontdek hoe Charlotte het allemaal doet

Teamprestatie

Bonussen worden bij ons bepaald op basis van teamprestaties en niet op individuele performance. Dit zorgt voor een cultuur waarin samenwerken centraal staat en alle medewerkers gemotiveerd zijn om de beste match te vinden voor iedere klant en kandidaat in ons netwerk.

Flexibel werken

Als moderne werkgever hebben wij oog voor een goede balans tussen werk en privé. Daarom kun je bij ons flexibel werken en heb je veel autonomie om je dag zelf in te delen. Ook krijg je een laptop en telefoon van de zaak.

Incentive trips

Ieder jaar organiseert Robert Walters voor de internationale top-performers een volledig verzorgde reis naar een exotische locatie. Denk Las Vegas, Miami of Barbados.

Internationaal karakter, lokale touch

Met kantoren in 31 landen en ruim 3,000 collega’s is Robert Walters één grote global family, maar de leukste familieleden bevinden zich volgens ons natuurlijk in Nederland.

Op onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven werk je samen en staat elke dag een gezonde lunch voor je klaar. Als je dat leuk vindt, kun je samen met je collega's sporten. Dat kan een bootcamp zijn in het park, of lekker de stress eruit boksen in de sportschool. Onze vrijdagmiddagborrels zijn elke week weer een feestje en over onze Summer en Christmas Party wordt nog maanden nagepraat, laat staan over onze jaarlijkse ski-trip.

Robert Walters is een geweldige organisatie om voor te werken. En dat zeggen wij niet alleen, we zijn namelijk al meerdere malen uitgeroepen tot een Great Place To Work door de gelijknamige organisatie. Ook interesse om bij ons te komen werken? Neem dan vandaag nog contact op.

Kom bij ons werken

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Neem daarom vandaag nog contact op.

 

Neem contact op

Echte mensen, echte verhalen

I'm in it for the team

Mathijs Heldermans collega’s zijn stuk voor stuk ambitieus, extravert en gezellig. De teams zijn hecht en er wordt nauw samengewerkt. Ook leer je elkaar op persoonlijk vlak goed kennen. Zo worden collega’s echt vrienden.                    

Maak kennis met Mathijs >

I’m making a difference

Larissa was architect maar merkte dat ze meer voldoening haalde uit de klantbezoeken dan uit het ontwerpen. ‘Ik merkte dat ik graag klanten wilde adviseren: daar kreeg ik energie van’’ en daarom was een switch naar recruitment dé perfecte stap voor haar.

            Maak kennis met Larissa >

I'm making connections

Tess, een door de wol geverfde sales manager, besloot een jaar geleden een overstap te maken naar recruitment. Een baan waar ze nog elke dag veel energie uit haalt, door het menselijke aspect van de functie.                                      

Maak kennis met Tess >

Vacatures in Nederland