I'm loving every minute
I'm Robert Walters

Voordat ik bij Robert Walters begon, werkte ik in de uitzendbranche. Daar bemiddelde ik productiekrachten, met een focus op inhouse-constructies bij grote organisaties. Het matchen van mensen en organisaties vond ik enorm leuk. Dat wilde ik blijven doen, maar dan op een hoger niveau. Zo kwam ik bij Robert Walters, waar ik finance professionals bemiddel bij de Top 400 van het bedrijfsleven.

Een ‘rookie’ op het gebied van arbeidsbemiddeling was ik natuurlijk niet, maar toch was de overstap best pittig. Je denkt dat je het allemaal wel weet, maar toen ik opeens met allemaal nieuwe opdrachtgevers en kandidaten in een voor mij nieuwe discipline mijn business moest opbouwen viel dat best tegen. Toch is het gelukt en daar ben ik trots op.

Het leukste aan mijn werk is dat iedere dag anders is. Recruitment is enorm divers. Het heeft een duidelijke commerciële kant; ik spreek de hele dag door met klanten en kandidaten. Ik ben daardoor veel onderweg, maar zit ook regelmatig op kantoor om rustig mijn administratie bij te werken. Die afwisseling vind ik prettig.

De inhoud van het werk geeft me ook voldoening. Een klant belt je op met een probleem. Dat probleem zet je om in een oplossing, en daarbij manage je het hele proces. Het geeft me steeds weer een kick als ik een kandidaat bemiddel. Dat betekent namelijk dat ik het probleem van mijn klant op de juiste manier heb ingeschat en opgelost.

Ik ben moeder van drie jonge kinderen. Als je je flexibel opstelt, is het moederschap en het werk goed te combineren. Wanneer ik om vijf uur ’s middags gebeld word voor een opdracht dan blijf ik zitten, omdat mijn man de zorg voor de kinderen kan overnemen. Dat is dus een persoonlijke keuze. Ik werk tijdens zo’n piek liever even tot half acht door zodat ik ook klaar ben als ik de deur achter me dichttrek. Maar ik heb ook de mogelijkheid om thuis te werken en dingen af te maken nadat ik de kinderen naar bed heb gebracht.

Ik werk parttime, elke vrijdag ben ik vrij. Ik lees dan wel mijn mail en als er iets onverwachts binnenkomt en ik ben thuis, dan pak ik het op. Maar als ik met de kinderen in het zwembad zit dan blijft mijn telefoon gewoon thuis. In het begin moet je er veel tijd in steken om je portfolio op te bouwen. Daarna wordt het echt makkelijker om de meeste zaken binnen kantoortijd af te handelen. Ik vind het zelf prettiger om gewoon op kantoor te werken, met de buzz van mijn collega’s om me heen. Maar als één van de kinderen ziek is, of naar zwemles moet, dan komt het goed uit dat thuiswerken bij Robert Walters geen probleem is.

Deel dit:

Interesse?

Bekijk onze vacatures of neem contact op met Naomi Koenhen, onze talent acquisition specialist, via tel. 06 1841 5197 of naomi.koenhen@robertwalters.com.

Meer verhalen van onze collega's

I'm in it for the team

Mathijs Heldermans collega’s zijn stuk voor stuk ambitieus, extravert en gezellig. De teams zijn hecht en er wordt nauw samengewerkt. Ook leer je elkaar op persoonlijk vlak goed kennen. Zo worden collega’s echt vrienden.

Maak kennis met Mathijs >

I’m building futures

Stef de Winter had nooit nagedacht over een carrière als recruitment consultant. Maar toen hij erachter kwam dat recruitment een commerciële insteek heeft, vielen alle puzzelstukjes op hun plek.

                Maak kennis met Thomas >

I'm making connections

Tess, een door de wol geverfde sales manager, besloot een jaar geleden een overstap te maken naar recruitment. Een baan waar ze nog elke dag veel energie uit haalt, door het menselijke aspect van de functie.

Maak kennis met Tess >