I'm moving up
I'm Robert Walters

Vier jaar geleden werd ik op LinkedIn benaderd door iemand van Robert Walters. Op zich zat ik goed op mijn plek als accountmanager bij een grote zorgverzekeraar, maar ik miste de wow-factor, dat yes-gevoel. Ergens kriebelde het en ik besloot dat berichtje te beantwoorden. 

Daarvoor had ik recruitment nooit echt overwogen als carrière. Ik realiseerde me niet dat er ook een groot sales-component in het werk zit. Wat ik wel wist: het sluiten van een deal en het écht van betekenis zijn voor je relaties, dat is waar ik energie van krijg. Dat ik dat nu de hele dag mag doen maakt dit werk voor mij zo leuk.

Recruitment is een competitieve business. Misschien dat ik mij daarom ook thuis voel in dit werk. Ik heb op topniveau gesport, gevolleybald in de eredivisie, en de wil om te winnen is zowel in de sportwereld als in recruitment nodig om succesvol te zijn. Misschien nog belangrijker: voor topsport moet je analytisch zijn met betrekking tot je eigen performance. Wat kun je goed, wat kun je niet goed en wat kun je verbeteren. En in het verlengde daarvan moet je ook het team kunnen ontleden; wie is waar goed in en hoe moet je daarmee omgaan? Dat komt ook dagelijks terug op de werkvloer. 

Sinds januari 2022 ben ik manager finance recruitment voor de regio Rotterdam. Ik vind het vooral leuk om stappen te maken samen met mijn team. We doen het nu al fantastisch, maar er liggen nog veel kansen. Op persoonlijk vlak wil ik op korte termijn een goede manager worden om later meer vanuit een helikopterview de business aan te sturen. We werken nu binnen mijn finance specialisme met een team van een man of vijf, maar ik wil ernaartoe dat we straks met z’n twintigen zijn.  

Wat ons kantoor in Rotterdam zo leuk maakt? Het is een hele hechte groep collega’s, alle teams zitten door elkaar heen en werken intensief met elkaar samen. Veel mensen zijn ook vrienden van elkaar. Vaak sta ik in het weekend met collega’s te padellen of we komen bij elkaar over de vloer voor een feestje. Dat zegt volgens mij veel over de sfeer, dat je in het weekend met collega’s afspreekt. 

Naast padellen ontspan ik buiten het werk om door ook veel andere sporten te beoefenen, denk aan volleybal, squash, fitness en wintersporten. Ik houd ook van luxe uit eten te gaan en dat vervolgens na te maken in mijn eigen keuken. En ik reis graag. Vroeger toen ik nog op topniveau sportte heb ik niet altijd de kans gehad om veel weg te gaan, dus daar wil ik nu werk van maken. Er staan al verschillende reisjes in de planning! 

Deel dit:

Interesse?

Bekijk onze vacatures of neem contact op met Naomi Koenhen, onze talent acquisition specialist, via tel. 06 1841 5197 of naomi.koenhen@robertwalters.com.

Meer verhalen van onze collega's

I’m building futures

Stef de Winter had nooit nagedacht over een carrière als recruitment consultant. Maar toen hij erachter kwam dat recruitment een commerciële insteek heeft, vielen alle puzzelstukjes op hun plek.

                Maak kennis met Thomas >

I'm in it for the team

Mathijs Heldermans collega’s zijn stuk voor stuk ambitieus, extravert en gezellig. De teams zijn hecht en er wordt nauw samengewerkt. Ook leer je elkaar op persoonlijk vlak goed kennen. Zo worden collega’s echt vrienden.

Maak kennis met Mathijs >

I'm loving every minute

Charlotte Evers-Tros combineert haar baan met haar gezin. Dat lukt prima dankzij haar flexibele opstelling én flexibel werken. Ontdek hoe Charlotte haar potentieel bij Robert Walters kan benutten.

Maak kennis met Charlotte >